Kerstdiner Vd Valk bij Schiphol

Dinsdag 15 december krijgen kwetsbare ouderen een kerstdiner aangeboden door Vd Valk en het Nationaal Ouderenfonds. Net als vorig jaar is er weer een gezellig optreden en dit jaar van het trio Wieteke van Dort, Trees Ruzette en Ria Tammer. Het programma ziet er heel feestelijk uit. De mensen uit Uithoorn ( koffiegezelschap Ouderenfonds van Ria Tammer) sluiten aan bij de ouderen uit Amstelveen en hoe mooi is het dan om samen te eten en kennis te maken met elkaar tijdens een uitstekend verzorgt kerstdiner . Alles is tot in de puntjes geregeld door de kerstcoordinator Rob Hoogendoorn die het al jaren organiseerd.  

De mensen worden gehaald en gebracht door de vrijwilligerscentrale Amstelland. Bij het hotel aangekomen wordt iedereen verwelkomd en alles loopt daar op rolletjes, zowel het aannemen van de jassen tot de rollators ( op rolletjes). De totale opkomst van dit mooie initiatief is rond de 120 personen.

Wij vertrouwen op een geweldig evenement.

Fijne feestdagen allemaal.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s