Strand Zandvoort

Een regendag op 5 september. Met bakken kwam het uit de heel . De hele dag in onze woonplaats maar we hadden nou eenmaal een uitje geboekt bij het Ouderenfonds .

Een dagje Zandvoort , geheel verzorgd.

De bus van Wintours stond al klaar om half 10. De eerste groep ouderen zaten er al in en vervolgens hebben we bij het een ander punt de andere mensen opgehaald.

Ondanks de regen had iedereen er wel zit in.

Eenmaal in Zandvoort aangekomen regende het nog steeds maar we liepen heel rustig door de regen naar het paviljoen. Wat een prachtige locatie.

Ruim en heel leuk aangekleed.

Wij waren al met 40 personen en na ons kwamen nog wat kleine groepjes.

Koffie en appeltaart – zelfs nog warm- ging er goed in.

Een zanger met gitaar, mondharmonica en een lekkere stem, zong bekende Nederlandse en Engelse liedjes die door de meeste mensen wel mee werd gezongen.

De feeststemming kwam er goed in.

Maar naar buiten……nee nog niet.

Soep, broodjes en drinken werden uitgeserveerd.

Opeens werd het droog en het eten werd snel naar binnen gewerkt om maar lekker naar de zee te kunnen wandelen of rollen in de mooie rolstoelen.

Heerlijk met blote voeten in de zee of gewoon over de zee heen te turen. Een wijdst uitzicht met lucht en aanrollende golven.

Iedereen vond het geweldig en daar waren opeens ook vier kleine. Hondjes waarvan 3 pups. Dat was helemaal feest. Knuffelen en kijken naar het speelse gedrag van de kleine beestjes.

We konden vanaf dat moment ook op het terras zitten in het zonnetje dat toch nog even ging schijnen. Daarom zijn we maar een half uurtje langer gebleven want na al die regen was dit wel geweldig. Toen kwam toch het afscheid van deze achteraf mooie dag.

Rond 5 uur weer thuis maar daar stond echt alles blank van de regen die nog een aantal uren langer aan het gehouden dan in Zandvoort.